Årets första möte

Idag klev vi på Välkomstverket upp i ottan (nåväl, efter en julledighet känns det nästan som det i alla fall). Vi hade vårt allra första möte för året 2016 och även det första barnfria. Det är ju faktiskt så att vi alla tre har sammanlagt 5 goa ungar att ta hänsyn till i vanliga fall. Vi firade denna fantastiska sammankomst med mängder av kaffe och en och annan godsak (frukten var dock orörd).

Det har varit lite tyst från vårt håll. Vi ska erkänna att efter vår stora insamling i november och allt efterarbete som sträckte sig hela vägen fram till jul, så var vi lite trötta. Våra egna familjer behövde lite efterlängtad uppmärksamhet också. Så vi har laddat våra batterier! Det känns otroligt skönt att vara tillbaka och vi är taggade till tusen för Välkomstverksåret 2016.

På mötet utvärderade vi det arbete vi gjort under 2015. Vi försökte komma fram till hur vi kan göra saker lättare för oss själva, och hitta lösningar för att effektivisera. Några av punkterna från mötet är än så länge hemliga men vi har en härligt år framför oss, och vi hoppas att ni vill vara med!
Redan nu kan vi avslöja att vi planerar en insamling i både mars och maj, mer information kommer såklart längre fram!

12494803_210949765912411_2614029112348379069_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s