Södersjukhuset, Huddinge sjukhus & Danderyds sjukhus

När förlossningen får in en person i behov så ringer de oss. Vi tar då med en box speciellt anpassat för Mamma och baby. Finns det fler barn i familjen försöker vi alltid att ordna en gåva till dem också, för att fira att de fått syskon!

Bye Buy

Second hand butik med hög standard på de barnkläder som säljs. Här kan privatpersoner lämna in kläder och få dessa sålda i butiken. Det som eventuellt inte blir sålt kan man då välja att skänka vidare. Bye Buy har valt att samarbeta med oss så att vi kommer få dessa barnkläder. Är det så att vi får in väldigt mycket barnkläder av en viss storlek har vi möjlighet att sälja dessa i butiken. På så sätt kan vi få in pengar till att t.ex köpa hygienartiklar eller något annat det är brist på.

Lindberg utveckling AB

Ett företag som arbetar inom förstärkt familjehemsvård. Vårt samarbete innebär att vi får nyttja deras lokaler för möten samt ekonomiska bidrag.

Fastighets AB Norrtull

Ett dotterbolag till OK som ger oss en helt unik möjlighet och en grundläggande förutsättning att kunna arbeta med projektet i och med lån av förrådslokal.

Är du intresserad av ett samarbete?

Välkomstverket

©2022