Vi söker hjälp från både privatpersoner och företag.

Privatperson:
Om du vill skänka oss något så kan du gå in under Våra gåvor för att se vad vi brukar lägga i våra välkomstlådor. Under Aktuellt finner du även en lista på de saker vi är i mest behov av just nu.
Du kan också välja att skänka ett ekonomist bidrag genom att Swisha Välkomstverket till telefonnummer 0706-42 42 17
Vill du hjälpa till att sortera, paketera, köra bil eller andra volontärtjänster så maila oss på info@valkomstverket.se.
Det går självklart utmärkt att komma med egna idéer!

Företag:
Precis som alla ideella organisationer är vi i behov av nästan allt. Ni kan hjälpa oss genom att låta oss nyttja era tjänster eller produkter, gratis eller rabatterat. Ni kan hjälpa till att sprida ordet om Välkomstverket via era affärsnätverk eller kontakter. Ni kanske kan erbjuda våra volontärer fika, en kurs att sätta på CV:et, lokaler för möten eller platser vi kan låna när vi sorterar.
Vi tar tacksamt emot ekonomiska bidrag eftersom vi själva då kan fördela var vi behöver tillsätta resurser. När det tar slut på lådor, fattas blöjor eller det behöver köpas något som vi inte får till skänks – Kan vi snabbt ordna det.
Ni kan även kunna ha en insamlingslåda på arbetsplatsen där er personal lägger i hygienartiklar.

Kontakta gärna oss för att diskutera vårt samarbete!

Boka en gratis konsultation

Tjänster

Personskador

På Doyle & Doyle har vi ett vänligt och tillgängligt team av skadeadvokater, som kommer att vägleda dig genom processen att göra ett skadeståndsanspråk till följd av alla möjliga omständigheter.

Immigrationsrätt

Vi representerar individer, familjer och företag som behöver vägledning genom immigrationsrättens komplexitet. Vi hjälper till med alla typer av visumansökningar.

Straffrättsligt försvar

Vi har expertis inom alla områden av straffrätten. Vi förser våra kunder med jurister och kvalitetsrepresentation i alla situationer.

Kontakt

mail@example.com
+1 123 456 789

99 Wythe Avenue
Brooklyn, NY 11249