DIN JULSHOPPING – VÅRA KRONOR

Välkomstverket grundar sin verksamhet på donationer från er givmilda givare men ibland räcker inte detta för att vi ska kunna göra kompletta lådor. Det som saknas, ofta hygienartiklar, kompletteringshandlar vi med kontanta medel som vi får in genom bland annat donationer och försäljning vid våra insamlingar. Vi tittar hela tiden på hur det ska gå att bidra till verksamheten, och vi har bestämt oss för att använda oss av Sponsorhuset för att ge er ännu ett sätt att hjälpa oss.

Välkomstverket är nu anslutet till Sponsorhuset.se, en sida som hjälper föreningar och organisationer att tjäna pengar till sin verksamhet. Över 600 butiker är anslutna, allt ifrån Gymgrossisten, Bodystore och Ellos till olika resebolag, hotell och leverantörer av upplevelser. Det är gratis att bli medlem, och när du väljer Välkomstverket som mottagande förening ger företaget du handlar hos en viss procent på summan tillbaka, som du och vi får dela på. Och det bästa är att det inte kostar dig någonting extra!

Hur går det till?

Om du har planerat att göra ett inköp på nätet tar du en titt på Sponsorhuset.se för att se om företaget du tänkt handla hos är anslutet. Företagen du handlar hos har antingen en procentsats eller en fast summa de ger tillbaka vid ett köp som skett via sidan.
Handlar du till exempel för 1000 kr hos ett företag som ger 5% tillbaka ger det 50 kr, varav 25 kr går direkt till Välkomstverket och 25 kr går till ditt medlemskonto. Summan på ditt eget konto kan du senare välja att föra över till ditt bankkonto, eller även detta till Välkomstverket.

Så genom att göra nästa inköp online genom Sponsorhuset.se bidrar du till Välkomstverkets arbete utan att det kostar dig något extra. Men för oss betyder det mycket!
Tipsa gärna resten av familjen om den här möjligheten, och varför inte göra nästa inköp till företaget eller kanske en hotellbokning på samma sätt?

Du registrerar dig som medlem på http://www.sponsorhuset.se/valkomstverket/bli-medlem

Många bäckar små, tillsammans gör vi skillnad!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s