Välkomstverket 2017 – Starkare än någonsin med Din hjälp

Nu söker vi på Välkomstverket fler volontärer. Vi vill under 2017 kunna bli mer stabila och växa inom många områden. Vi söker främst volontärer som är beredda att ställa upp vid fler tillfällen och som vi kan få lära känna.
Vi vet inte vad 2017 har att bjuda på än. Men som volontär kommer du till exempel kunna hjälpa oss med följande uppgifter (observera att du inte behöver göra allt, utan du hittar något du tycker om och trivs med):
Exempel:

* Hjälpa oss att köra Välkomstlådor till förlossningsavdelningar, boenden och där behov finns. Du kommer inte behöva åka själv första gången och vi hjälper dig hela vägen tills du känner dig bekväm. Körkort och egen bil krävs.

*Hjälpa oss att möta upp personer runt om i Stockholm som vill skänka oss saker

*Baka till våra insamlingar

*Tillverka något som vi kan sälja till förmån för vår verksamhet

* Sortera och göra Välkomstlådor

* Det kan även innebära städning efter våra insamlingar, hjälp att lyfta, lasta eller liknande.

* Under året kommer vi även att tilldela våra volontärer större ansvarsområden. Det kan handla om att ansvara själv eller tillsammans med någon (med handledning av oss) för social medier, kontakt och sök av sponsring, kontaktperson till olika förlossningar eller boenden och liknande. För de större ansvarsområden vi har kommer vi att ha intervjuer med de som är intresserade. Detta för att alltid säkerställa att Välkomstverket drivs på ett bra sätt. Även för att du som söker ska känna att du vet vad du kan förvänta dig av oss och vad vi förväntar oss av dig i form av engagemang och stöd.

Som volontär hos oss får du ingen lön då vi är en ideell organisation utan någon som helst vinst. Men du får erfarenhet, träffa nya människor och en rejäl påfyllning med gott samvete.

Skicka din anmälan till info@valkomstverket.se

Den 8/1 2017 har vi en stor workshop för de som vill engagera sig. Du kan självklart bli volontär även om du inte kan det datumet.

/Therese och Emilie

 

13417420_294743267533060_9126197903262903518_n

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s