Insamling 19 juni!

Måndagen den 4:e juli upphör id-kontrollerna vid Sveriges gräns, och en obligatorisk karenstid på två veckor inleds omedelbart. Det betyder, att under minst två veckors tid kommer antalet människor som tar sig till Sverige att öka igen. Mycket.

Vi vill inte ha paus längre. Vi vill vara med och hälsa välkommen! Den åttonde möts vi i förrådet för planering och inventering, och den nittonde juni hoppas vi få möta er. Vi gör en repris på vår allra första ”lilla” insamling. Vi tänker sol på lastkajen, kaffe, prat, förhoppningsvis jättemycket blöjor och alldeles säkert en massa spännande möten och kontaktytor som överlappas.

Vi vet redan nu att vi behöver en massa blöjor. Exakt alla är slut i alla storlekar, och även om det finns lite pengar kvar från vår senaste insamling så vill vi inte göra av med dem riktigt än – det har visat sig otroligt viktigt att ha en buffert.

Vi kommer diskutera exakt vad vi tar emot när vi träffas den 8:e, men det är HELT slut på

-Blöjor i babystorlekar
-Blöjor i toddlerstorlekar
-Tjocka och tunna filtar
-Idomin/zinksalva
-Babyolja
-Helkroppspyjamas strl 50-62

det börjar även tryta på

-Solhattar
-Nya underkläder i vuxenstorlekar
-Raklödder
-Rakhyvlar
-Lypsyl
-Solskyddsfaktor
-Hårborstar
-Tofsar
-Amningsinlägg

… och säkert är att den här listan kommer att uppdateras med mer saker. Vår dröm är att några av er gör en egen liten insamling. Kollar runt bland vänner och bekanta, kanske på er arbetsplats eller i släkten om någon har något av detta att bidra med.

Den 19:e hoppas vi också kunna rekrytera några av er till vår ännu lilla men naggande goda volontärgrupp. Är det något vi lärt oss under vårt brejk är det att vi måste bygga upp den delen av vår verksamhet snabbare och mer effektivt. Vi behöver er!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s