Lyckad insamling

Vi vill tacka alla som bidragit på olika sätt under de senaste dagarna! I söndags var den stora insamlingsdagen. Våra volontärer kom vid 10:00 och hjälpte oss förbereda det sista innan vi slog upp våra dörrar. Det fullkomligt välde in av givmilda människor. Det var kul att se både nya och välbekanta ansikten. Vi gillar när ni kommer tillbaka! Dagen bjöd på fina möten och samtal. Tack vare frivilliga krafter kunde vi erbjuda fantastiska bakverk och kaffe. Det var solidarisk fika, där alla la den summan de kunde, om de kunde. Och det fikades in många viktiga kronor! Tack vare att vi fick sälja plagg från LuckyWE och fina sticksaker från våra stickande volontärer så kunde vi få in några slantar till. Den summan kunde vi sedan använda för att komplettera julklapparna. Bland annat köpte vi hörlurar,kepsar, t-shirts, pennor och block. Vi fick in otroligt fina gåvor, och vi kan inte tacka er nog!
På måndagen hade vi julklappsverkstad. Vi hade två pass med volontärer. Mellan 15:00-18:00 och mellan 18:00-21:30. Vi som driver Välkomstverket sorterade ner så att julklapparna blev så lika som möjligt.  Vi sorterade dock efter en manligt kodad låda samt en kvinnligt kodad låda. I dessa la vi ner flertalet hygienartiklar, smink, underkläder, t-shirts och andra klappar som var mer som en julklapp. kanske en parfym, nagellack eller liknande. Julgåvorna blev fina och välfyllda. Vi fick ihop 60 st ungdomslådor och 25 st barnlådor och en hel drös med bebisklappar,syskonkläder och fina kläder. Dessa kommer att delas ut under december. Vi har kontakt med boenden som är väldigt tacksamma över det här initiativet och vi är säkra på att dessa klappar kommer värma många hjärtan.
idag på sen tisdag kväll har vi till sist tömt lokalen och ordnat det sista. Vi vill understryka att inget av detta hade varit möjligt utan er. Vi har haft volontärer som har varit helt ovärderliga, Vi har haft givare som gett mer än vi någonsin hoppats på och alla ni andra som bakat, sytt, lånat ut en bil eller på andra sätt hjälpt oss att hjälpa andra.

Stockholm är solidariskt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s